01 Beneficii calatori ok
Beneficii calatori
Satisfactie garantata, solutii creative si flexibile, relatii personalizate si suport real in situatii neprevazute.

Satisfactie garantata
In calitate de client Aerotravel, va veti bucura de toata atentia unei echipe dedicate, precum si de avantajele oferite de apartenenta noastra la organizatii globale de travel. Oriunde calatoriti, va oferim servicii la aceleasi standarde inalte si ne asiguram ca in fiecare etapa a calatoriei dumneavoastra sunteti perfect multumit de serviciile livrate de Aerotravel.

Relatii personalizate
Clientul Aerotravel Lufthansa City Center nu este un simplu “contact” sau o adresa de email, ci un individ, cu propriile dorinte, nevoi si asteptari. Deoarece dorim sa va cunoastem mai bine si sa ne asiguram ca intotdeauna veti fi foarte multumit de serviciile de business travel oferite de Aerotravel, va propunem dezvoltarea unei relatii comerciale personalizate, in centrul careia sa fiti dumneavoastra.

Solutii creative si economice pentru orice categorie de servicii
Pentru specialistii Aerotravel Lufthansa City Center, nu exista solicitari imposibile. Oricare ar fi cererea dumneavoastra, consultantii nostri vor gasi o solutie care sa raspunda cerintelor dumneavoastra si chiar sa va depaseasca asteptarile.

Flexibilitate
La Aerotravel, primiti intotdeauna mai multe variante de calatorie, pentru a o putea alege pe cea mai convenabila din punctul dumneavoastra de vedere. Suntem constienti ca planul de calatorie poate suferi modificari de ultim moment, in functie de factori care de cele mai multe ori nu tin de pasager. Tocmai de aceea, gestionam cererile in cel mai scurt timp posibil, fie ca este vorba de rezervari, modificari sau anulari.

Suport real in situatii neprevazute
Atunci cand configureaza o solutie, specialistii Aerotravel se asigura ca fiecare aspect al proiectului este planificat si implementat cu minutiozitate. Cu toate acestea, uneori pot aparea si situatii nedorite, in afara controlului nostru, care in principiu ar putea periclita buna desfasurare a unei calatorii. Intotdeauna identificam si propunem solutii alternative, la aceleasi standarde de calitate, pentru a asigura satisfactia dumneavoastra.