03 Beneficii CFO_achizitii ok
Beneficii CFO & achizitii
Optimizarea costurilor si a politicii de travel, colaborare fara riscuri cu o companie solida, termene de plata negociate si transparenta.

Optimizarea costurilor si politica de travel
Deoarece intelegem foarte bine rolul dumneavoastra in companie, va sustinem in efortul de optimizare a costurilor. Astfel, putem renegocia periodic tarifele oferite de furnizorii terti, ajutandu-va sa creionati un buget de travel flexibil, care sa raspunda nevoilor specifice ale companiei dumneavoastra.

Colaborare fara riscuri cu o companie solida
Aerotravel Lufthansa City Center este o companie privata fondata in anul 1997, care s-a dezvoltat constant, pe baze solide, anticipand nevoile pietei din Romania ┼či devenind un veritabil trendsetter. De-a lungul a peste 20 ani de activitate, Aerotravel si-a extins reteaua de agentii proprii la nivel national, a investit in tehnologii de ultima ora si a inregistrat o crestere constanta in fiecare an.

Termene de plata preferentiale
Stim cat de importante sunt termenele de plata pentru o companie care activeaza pe piata din Romania. Tocmai de aceea, oferim termene de plata flexibile, in functie de volumul de travel anual al clientului corporate si de istoricul financiar al acestuia.

Transparenta operationala si financiara
In calitate de client Aerotravel, aveti acces la toate costurile reale pe care le implica o calatorie, un eveniment sau un program de incentivare. De asemenea, datorita raportarilor periodice, veti avea un control sporit asupra bugetului dumneavoastra de travel.

Propuneri solutii de finantare
In virtutea parteneriatelor cu institutii financiare la nivel global, Aerotravel Lufthansa City Center poate propune diferite solutii de finantare pentru solutii de travel complexe sau care inregistreaza un volum semnificativ.