02 Beneficii travel manager ok
Beneficii travel manager
Account Manager si echipe dedicate, solutii complete de travel, expertiza dovedita si confidentialitatea colaborarii.

Travel Management by Aerotravel
Aerotravel Lufthansa City Center preia o parte semnificativa din activitatea dumneavoastra zilnica si va sustine in organizarea calatoriilor de afaceri ale angajatilor. Fie ca este vorba de analiza ofertelor, variante de calatorie sau raportare, specialistii nostri raspund prompt si eficient.

Mai mult decat atat, consultantii Aerotravel inteleg procesele de business si nevoile specifice ale fiecarei afaceri, contribuind activ la construirea politicii de travel a companiei dumneavoastra.

Account Manager si echipa dedicate
Fiecare client beneficiaza de o relatie directa si eficienta cu Aerotravel, prin intermediul unui Account Manager dedicat, care se bazeaza pe o echipa de specialisti cu atributii si competente clar stabilite.

Deoarece ne dorim sa fim intotdeauna aproape de dumneavoastra, am eliminat toate obstacolele din calea unei colaborari fructuoase. Astfel, responsabilul de cont este oricand accesibil pentru creionarea unei solutii personalizate, preluand urgentele 7/24/365.

Solutii de travel complete
La Aerotravel Lufthansa City Center, o solutie de travel inseamna mai mult decat o simpla rezervare. Solutia de travel are in vedere scopul calatoriei, preferintele clientului, precum si o analiza de pret bine fundamentata. Ea include consultanta de specialitate pro-activa si suport non-stop pe toata durata derularii calatoriei, precum si raportari post-proiect.

Expertiza dovedita
Prezenta pe piata din Romania din 1997, Aerotravel detine o experienta semnificativa pe segmentul business travel, care reprezenta 80% din volumul de afaceri al companiei. Clientii nostri apreciaza calitatea solutiilor de travel, eficienta cu care sunt livrate, precum si gradul de implicare al consultantilor Aerotravel.

Confidentialitatea colaborarii
Aerotravel dezvolta relatii de lunga durata cu clientii, pe baza calitatii serviciilor si a increderii reciproce. Tocmai de aceea, garantam confidentialitatea colaborarii, care include, dar nu se limiteaza la protectia datelor personale, a detaliilor calatoriilor, a datelor comerciale si finaciare si a rapoartelor operationale.