04 Cost savings ok
Cost Savings
Tarife optime la momentul rezervarii, contracte tripartite, tarife negociate si tranzactii securizate.

Tarife negociate
Aerotravel Lufthansa City Center are capacitatea de a negocia tarife preferentiale pentru diferite tipuri de produse si servicii de travel, in functie de volumul, perioadele si regularitatea achizitionarii acestora. Astfel, clientul va beneficia in mod direct de puterea de negociere dobandita de Aerotravel in decursul a peste 18 ani de activitate. In plus, pentru anumite pachete integrate de travel, unele servicii au costuri mai mici.

Tarife optime la momentul rezervarii
Pentru un beneficiar de servicii de calatorie este aproape imposibil sa obtina un tarif optim la momentul rezervarii, datorita multitudinii de canale de vanzare disponibile si a faptului ca aceste oferte includ, de cele mai multe ori, costuri ascunse.

Aerotravel obtine pentru clientii sai tarife optime la momentul rezervarii, datorita accesului la platforme integrate de servicii de travel si la tarife preferentiale, gratie volumului semnificativ de vanzari.

Contracte tripartite cu beneficii multiple
Contractele tripartite intre Aerotravel Lufthansa City Center, clientul corporate si furnizorii directi de servicii de travel, cum ar fi liniile aeriene, ofera clientului o multitudine de beneficii. Pe baza acestora, clientii au acces la tarife si conditii contractuale speciale, corespunzatoare profilului de travel specific al acestora.

Tranzactii securizate
Clientii corporati care aleg serviciile Aerotravel au 100% control asupra bugetului de travel. Toate tranzactiile, fie ca este vorba de rezervari, anulari sau plati, se realizeaza prin platforme sigure, certificate.