Pentru directorul financiar

Stim ca banii conteaza: cati sunt si cand vin.

Si suntem unul dintre partenerii caruia chiar ii pasa de banii dumneavoastra.


Optimizarea costurilor si politica de calatorii

Intelegem foarte bine rolul dvs. in companie si va sustinem in efortul de optimizare a costurilor. Astfel, putem renegocia periodic tarifele oferite de terti, ajutandu-va sa creionati un buget de calatorii flexibil, care sa raspunda nevoilor specifice ale organizatiei.

Colaborare fara riscuri cu o companie solida

Aerotravel este o companie privata fondata in 1997, care s-a dezvoltat pe baze solide, anticipand nevoile pietei locale. De-a lungul a peste 22 ani de activitate, Aerotravel si-a extins reteaua de agentii proprii la nivel national si a investit in tehnologii inovative, inregistrand cresteri in fiecare an.

Termene de plata preferentiale

Stim cat de importante sunt termenele de plata pentru o companie care activeaza pe piata din Romania. Tocmai de aceea, oferim termene de plata flexibile, in functie de volumul de calatorii si de istoricul financiar al fiecarei organizatii.

Transparenta operationala si financiara

In calitate de client Aerotravel, aveti acces la toate costurile reale pe care le implica o calatorie, un eveniment sau un program de tip MICE. De asemenea, datorita raportarilor periodice, veti avea un control sporit asupra bugetului dvs. de business travel.

Solutii de finantare

Datorita parteneriatelor cu institutii financiare internationale, Aerotravel poate propune diferite solutii de finantare pentru solutii de travel complexe sau pentru frecvente si volume foarte mari.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!