04 Cazari externe ok
Cazari externe
Aerotravel colaboreaza cu cei mai puternici furnizori mondiali de servicii de cazare, acoperind astfel orice colt al lumii.

Oriunde in lume ar calatori angajatii, in interes de afaceri sau in cadrul unui program de incentivare, Aerotravel va livreaza solutii optime de cazare in limitele bugetului alocat. Specialistii nostri cunosc in detaliu facilitatile de cazare din destinatiile externe, astfel ca pot construi propuneri coerente, in deplin acord cu scopul calatoriei si profilul companiei dumneavoastra.

Acoperire globala prin cei mai puternici si siguri furnizori mondiali
Aerotravel colaboreaza cu furnizori mondiali de servicii de cazare, astfel ca poate oferi cazare in orice colt al lumii. Serviciile de cazare oferite au standarde de calitate transparente, certificate prin contracte intre unitatea de cazare si furnizorul global.

Solutii adaptate bugetului clientului
In functie de un bugetul si cerinte specifice, specialistii in turism Aerotravel Lufthansa City Center pot configura solutii de travel adaptate profilului unui client corporate.

Flexibilitate check-in si termene de plata
Spre deosebire de rezervarile realizate prin intermediul platformelor online sau direct la hotel, Aerotravel ofera clientilor corporati flexibilitate in ce priveste termenele de plata si orele de check-in.

Consultanta de specialitate
Consultantii Aerotravel cunosc in detaliu unitatile de cazare si destinatiile. Astfel, ei pot sa ofere solutii optime de cazare in functie de cerintele particulare ale fiecarui client.