03 Cazari in Romania ok
Cazari in Romania
Gratie parteneriatului cu peste 2500 unitati hoteliere, Aerotravel ofera cazari in orice punct de interes al Romaniei.

Aerotravel Lufthansa City Center va ofera servicii de cazare la tarife preferentiale pe intreg teritoriul Romaniei. Fie ca doriti sa rezervati o singura camera sau sa asigurati cazarea pentru un grup foarte mare, consultantii Aerotravel identifica si va propun cele mai avantajoase solutii, pe baza bugetului si cerintelor dumneavoastra.

Retea de aproape 2500 de proprietati
Aerotravel Lufthansa City Center si-a construit o retea de unitati de cazare interne care acopera toate regiunile tarii. Membrii acestei retele sunt hoteluri verificate de-a lungul timpului, care ofera servicii la standarde ridicate si impartasesc filizofia de business Aerotravel: satisfactia clientului pe primul loc.

Optimizare operationala
Gratie serviciilor profesioniste oferite de Aerotravel, clientii pot miza pe optimizarea operationala a proceselor propriei companii: mai putin timp si mai putini bani alocati unei activitati care nu face parte din obiectul dvs. principal de activitate.

Flexibilitate check-in si termene de plata
Spre deosebire de rezervarile realizate prin intermediul platformelor online sau direct la hotel, Aerotravel ofera clientilor corporati flexibilitate in ce priveste termenele de plata si orele de check-in.

Consultanta de specialitate
Cu o experienta solida in turism, consultantii Aerotravel cunosc in detaliu unitatile de cazare si destinatiile. Astfel, ei pot sa ofere intotdeauna solutie de cazare adecvata cerintelor particulare ale fiecarui client.