CAZARI

Gratie parteneriatelor solide cu hoteluri locale si furnizori globali de profil, Aerotravel ofera cazari in orice punct de interes din Romania si din intreaga lume.


Retea de aproape 2500 de proprietati

Aerotravel a construit un parteneriat solid cu peste 2500 de unitati de cazare interne care acopera toate regiunile tarii. Membrii acestei retele sunt hoteluri verificate de-a lungul timpului, in functie de profilul clientului si frecventa.

Acoperire globala

Aerotravel colaboreaza cu furnizori globali, prin intermediul carora ofera cazari in orice colt al lumii. Serviciile de cazare oferite au standarde de calitate transparente, certificate prin contracte intre unitatea de cazare si furnizorul global.

Solutii adaptate bugetului clientului

In functie de bugetul si cerintele specifice ale clientului corporate, consultantii Aerotravel configureaza solutii optime de business travel, fara a face rabat de la standardele de calitate.

Optimizare operationala

Multumita serviciilor profesioniste oferite de Aerotravel, toti clientii nostri pot miza pe optimizarea operationala. Astfel, veti cheltui mai putin timp si mai putini bani pentru o activitate care nu face parte din obiectul principal de activitate al organizatiei dvs.

Flexibilitate check-in si termene de plata

Spre deosebire de rezervarile realizate prin intermediul platformelor online sau direct la hotel, Aerotravel ofera clientilor flexibilitate in ce priveste termenele de plata si orele de check-in si/sau check-out.

Consultanta de specialitate

Consultantii Aerotravel cunosc in detaliu unitatile de cazare si destinatiile. De aceea, ei va pot ajuta sa alegeti cea mai potrivita solutie in functie de specificul deplasarii angajatilor dvs.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!