Ticketing

Aerotravel administreaza intreg procesul de ticketing, gestionandu-l eficient pentru compania dumneavoastra.


Mai simplu si mai bine!

Chiar si rezervarea unui bilet de avion in interes personal poate fi complicata, datorita nenumaratelor oferte, politici tarifare si linii aeriene. Cand sunt planificate zborurile pentru o organizatie, in conditiile unui buget limitat, a unor termene urgente si a altor variabile in continua schimbare, aveti o misune… aproape imposibila!

Aerotravel preia intregul proces de ticketing, gestionandu-l eficient pentru compania dvs., astfel incat sa optimizati costurile, iar pasagerii sa ajunga la destinatie in cel mai confortabil mod posibil.

Contracte tripartite cu beneficii multiple

Contractele tripartite intre Aerotravel, clientul corporate si furnizorii directi de servicii turistice, cum ar fi liniile aeriene, ofera clientului o multitudine de beneficii. Astfel, clientii au acces la tarife si conditii contractuale preferentiale, adaptate propriului profil.

Transparenta si control

In calitate de client Aerotravel, beneficiati de optimizarea costurilor, precum si de tarife preferentiale pentru grupuri si rutele de interes. Toate aspectele financiare sunt evidentiate in rapoarte periodice, care includ datele de interes.

Facilitarea accesului la programele de fidelizare

De cele mai multe ori, a tine evidenta tuturor programelor de fidelizare cu multiplele lor optiuni este o sarcina cronofaga. Specialistii Aerotravel va faciliteaza accesul la programele de fidelizare ale furnizorilor, pentru a obtine maxim din fiecare calatorie.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!