De sarbatori, salvati o viata! Donati acum pentru #InimaCopiilor!

19 decembrie, 2019

DaLove pentru Inima Copiilor

Nu stim de ce unii copii trebuie sa sufere. Dar stim cum sa ii ajutam!

De peste 10 ani, inima Aerotravel bate impreuna cu #InimaCopiilor! Sustinem proiectele Asociatiei, care salveaza copiii bolnavi de inima sau cu alte probleme foarte grave. Despre ei este acest mesaj pe care vi-l scriu impreuna cu Alex Popa, presedintele Asociatiei Inima Copiilor.

Sute de copii au primit o noua sansa la viata datorita noua, celor care am donat o suma de bani, atunci cand a fost nevoie. Alte sute de copii asteapta o sansa la viata. Iar viata lor atarna de ce faceti dumneavoastra acum.

Este ok sa dati 20% din profitul companiei, dar oare nu era o suma deja iesita din cont? Este laudabil sa completati formularul 230 ca angajat, dar stiti ca banii vor ajunge la copilul bolnav abia la sfarsitul lui aprilie? Poate…

https://inimacopiilor.ro/ajuta/

Alaturati-va Aerotravel si faceti mai mult: donati din banii dumneavoastra acum si salvati o viata!

De sarbatori, Aerotravel renunta la obisnuitele cadouri pentru cei deja daruiti cu nepretuita sanatate. Transformam acest buget acum intr-un cadou pentru copiii care au nevoie de viata, mai mult decat avem noi nevoie de cateva hartii frumos colorate.

Va invitam sa faceti la fel: donati acum din preaplinul dumneavoastra pentru #InimaCopiilor!

Cum donati?
A. Daca reprezentati o companie in calitate de Administrator, donati o suma care sa faca o diferenta reala, pentru unul sau mai multi copii.
Sponsorizarile se scad din impozitul datorat daca sunt in limita a 20% din impozitul pe profit/venit, dar beneficiati de facilitati fiscale si in cazul unei donatii care depaseste aceasta limita. Gasiti toate detaliile AICI

B. Daca sunteti unul dintre angajatii cu inima mare din compania dumneavoastra, redirectionati acest mesaj catre Administratorul sau Directorul General si ceilalti colegi.
Apoi, la fel ca angajatii Aerotravel care sustin Inima Copiilor, donati in nume personal si convingeti si colegii dumneavoastra sa doneze:

  1. Un SMS cu textul LOVE la 8844 inseamna o donatie de 2 Euro lunar. Detalii aici
  2. Online cu cardul, rapid si sigur. Donati aici
  3. Prin transfer bancar, intr-unul din conturile Asociatiei Inima Copiilor. Donati aici

Va multumim pentru gestul dumneavoastra!

Antonio Nitu, Director General Aerotravel
Alexandru Popa, Presedinte Asociatia Inima Copiilor

Contactati
un consultant de business travel!

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!