01 Cine suntem ok
Cine suntem
Aerotravel Lufthansa City Center este una dintre cele mai importante companii de travel management din Romania.

Cu o activitate de peste 18 ani pe piata locala si aproximativ 100 000 de clienti deserviti anual, Aerotravel Lufthansa City Center este una dintre cele mai importante companii de travel management din Romania. Fondata in 1997 si bazandu-se pe expertiza a peste 110 angajati, Aerotravel inregistreaza in fiecare an o crestere constanta a cifrei de afaceri.

Aerotravel are capacitatea de a administra intreg volumul si nevoile de travel ale companiei-client, garantand reduceri de costuri, eficienta, tarife optime la momentul rezervarii, precum si asistenta turistica.

Clientii nostri beneficiaza de solutii corporate travel care pot include orice tip de produs si serviciu: bilete de avion, rezervari la hoteluri in tara si strainatate, evenimente, conferinte, programe de incentivare, team building-uri, rent-a-car, asigurari de calatorie si servicii VIP.

Aerotravel are parteneriate solide cu cei mai importanti furnizori internationali de travel, fapt ce asigura standarde inalte pentru serviciile livrate, precum si disponibilitatea lor globala.

Operand prin intermediul unei retele proprii la nivel national, Aerotravel poate oferi solutiile de travel pe intreg teritoriul Romaniei, la standarde de calitate identice.

Aerotravel este membru fondator Lufthansa City Center Global Travel, fapt ce garanteaza companiilor-client ca toate solutiile de travel respecta standardele Global Travel, in termeni de eficienta si costuri.