05 Retea Global Travel ok
Retea Business Travel
Lufthansa City Center Business Travel furnizeaza servicii de travel management oriunde in lume.

Incepand din anul 2001, Aerotravel este membru al retelei internationale Business Travel, creata pe baza expertizei si a capabilitatilor operationale Lufthansa City Center.

Lufthansa City Center Business Travel este una dintre cele mai mari organizatii internationale care furnizeaza servicii de travel management pentru companii mici, medii si mari. Business Travel este activa in peste 80 de tari si deserveste, prin intermediul membrilor sai, peste 50 000 de clienti corporati. Membrii Business Travel cunosc foarte bine pietele locale si se adapteaza la cerintele acestora, respectand in permanenta standardele de calitate globale ale retelei.

Business Travel network

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lufthansa City Center Business Travel ofera companiilor-client echilibrul optim intre eficienta financiara si confortul pasagerilor. Clientii au acces la rapoarte detaliate si transparente ale calatoriilor de afaceri, beneficiind, in acelasi timp, de platforme tehnologice de travel management. In acest mod, oportunitatile de reducere a costurilor sunt intotdeauna fructificate, iar calatoriile de afaceri devin mai productive si mai placute.

Fie ca administrati bugetul de travel al companiei sau ca porniti dumneavoastra intr-o calatorie de afaceri, Aerotravel, in calitate de membru Business Travel, va livreaza intotdeauna servicii de calitate la tarife optime in momentul rezervarii.