01 Cine suntem ok
De ce MICE @ Aerotravel
Prin intermediul proiectelor MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events) veti stabili o legatura durabila cu partenerii dvs. de afaceri.

Spre deosebire de un email de multumire, un cadou sau o prima, proiectele de tip MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events) au un impact mai puternic si mai durabil asupra publicurilor dumneavoastra de interes, fie ca este vorba despre angajati, parteneri de afaceri si lideri de opinie. Si aceasta pentru ca un eveniment sau o conferinta, o intalnire corporate sau un pachet turistic de recompensare, organizat intr-o destinatie superba, cu servicii de calitate, va crea o amintire pozitiva si durabila. Proiectele MICE Aerotravel sunt livrate atat intern, cat si extern, fiind adaptate oricarui tip de buget.

Prin intermediul proiectelor MICE veti stabili o legatura directa, personala, cu angajatii si partenerii dumneavoastra de afaceri si veti fi asociati cu o experienta unica, pozitiva si mobilizatoare, care se va traduce in beneficii tangibile – motivare, fidelizare, consolidarea relatiilor de afaceri, cresterea productivitatii sau ameliorarea mediului de lucru.

Iata cateva dintre principalele motive pentru care sa alegeti Aerotravel in realizarea unui proiect MICE:

Expertiza echipei MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events)
Am dezvoltat o echipa dinamica si dedicata, cu o experienta de peste 18 ani in proiecte de tip MICE. Suntem receptivi la cele mai noi concepte si tendinte, pe care le implementam intotdeauna cu profesionalism si siguranta.

Acoperire globala prin reteaua Lufthansa City Center Global Travel
Din 2000, Aerotravel este membru al retelei globale Lufthansa City Center, iar din 2014 este membru fondator Global Travel, care deserveste clienti corporate in peste 84 de tari din intreaga lume. De aceea, putem livra orice serviciu de travel in orice colt al lumii, garantandu-va aceleasi standarde de excelenta, grija pentru client si flexibilitate.

Costuri optime
Stim cat de importanta este proiectia bugetara pentru compania dumneavoastra si tocmai de aceea va ajutam sa mentineti costurile in marjele estimate initial. Indiferent de tipul de proiect si de bugetul alocat, identificam intotdeauna solutii care raspund asteptarilor dumneavoastra si sunt livrate la aceleasi standarde inalte de calitate.

Servicii si furnizori de calitate
Toti furnizorii Aerotravel, atat pe plan intern, cat si pe plan extern, respecta standarde de calitate dovedite si testate de-a lungul colaborarii. Alegem doar furnizorii care au capacitatea si dorinta de a respecta filozofia de business Aerotravel, pentru a ne asigura ca toti clientii sunt satisfacuti de serviciile noastre: cazari interne si externe, bilete de avion pe orice linie aeriana (inclusiv low cost), rent-a-car, asigurari de calatorie, transferuri, furnizori de entertainment, furnizori de echipamente tehnice, productie publicitara etc.

Solutii personalizate & flexibilitate
Ascultam si raspundem nevoilor individuale ale fiecarui client, pentru care cream pachete unice, capabile sa integreze eficient toate serviciile turistice solicitate. Ne adaptam la schimbarile de parcurs si redistribuim resursele, pentru a asigura satisfactia totala a clientului.

Promptitudine si eficienta
La Aerotravel, avem capacitatea si disponibilitatea de a raspunde prompt cu solutii eficiente, chiar si atunci cand termenele pentru realizarea proiectelor sunt foarte stranse. Sustinem intotdeauna activitatea clientilor nostri, furnizand solutii alternative si proiecte fiabile, chiar si atunci cand apar schimbari neasteptate.