Servicii

Consultantii Aerotravel va sustin in fiecare etapa a proiectului MICE, de la identificarea nevoii, crearea conceptului si realizarea programului, pana la asigurarea variantei optime de transport si de transferuri, managementul furnizorilor terti si productia instrumentelor de comunicare.


Managementul proiectelor MICE

Aerotravel gestioneaza intreg proiectul MICE: consiliere, design de proiect, implementare, suport pe perioada derularii si raportare post-proiect.

Concept si implementare solutie

Datorita experientei lor, consultantii Aerotravel anticipeaza nevoile dvs., propunand concepte de eveniment si alternative diverse, din care veti putea alege proiectul cel mai reusit.

Asistenta completa

La fel ca in cazul unei solutii de business travel, o echipa dedicata va acorda tot suportul necesar pe perioada derularii proiectului MICE, indiferent de momentul in care este nevoie de acesta.

Suport marketing si comunicare

In orice proiect de tip MICE, Aerotravel poate furniza suport marketing si comunicare (comunicate de presa, pliante de prezentare, invitatii, mape si brosuri).

Servicii turistice specifice

Un proiect MICE poate include, in functie de scopul si complexitatea acestuia, mai multe tipuri de servicii, precum: transport cu avionul, autocarul sau trenul (intern sau/si extern); transferuri; cazare (intern sau/si extern); food & beverages (la hotel, restaurant sau in regim catering); spatii pentru intalniri de afaceri, conferinte si evenimente; activitati de team building; tururi si vizite; servicii de ghidaj; program social (pentru insotitorii participantilor la conferinte sau evenimente).

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!