Asigurari de calatorie

Sunteti 100% siguri la drum cu Aerotravel! Pentru ca impartasim cu dumneavoastra soliditatea parteneriatelor noastre cu cei mai buni asiguratori nationali, europeni si globali.

Prudenta este aliatul eficientei

De fiecare data cand angajatii dumneavoastra calatoresc in interes de serviciu in afara Romaniei, este prudent sa ii asigurati pentru orice eveniment neprevazut care poate aparea pe durata deplasarii.

100% sigur cu asiguratori de top

Aerotravel lucreaza cu nume solide de pe piata de asigurari la nivel national, european si global, fapt care va garanteaza siguranta si incredere deplina, oriunde ati calatori in lume si indiferent de noile riscuri care apar in fiecare an.

Acoperire pentru toate evenimentele

Asigurarile realizate prin intermediul Aerotravel pot acoperi toata gama de evenimente ce ar putea surveni intr-o anumita destinatie sau pe parcursul unei calatorii. De aceea, pentru clientii nostri fiecare calatorie este linistita.

Personalizat si accesibil

Aerotravel furnizeaza asigurari de calatorie configurate in functie de destinatie si de evenimentele pe care doriti sa le acopere polita de asigurare. Consultantii Aerotravel va ofera acest serviciu de fiecare data cand planificati o calatorie, scutindu-va astfel de orice efort suplimentar.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!