Beneficii pentru travel manager

Aerotravel preia o parte semnificativa din activitatea dumneavoastra zilnica si va sustine in organizarea calatoriilor de afaceri.

Fie ca este vorba de analizarea ofertelor si a alternativelor de calatorie, de raportare sau de utilizarea platformelor online, specialistii nostri raspund prompt si eficient. In plus, consultantii Aerotravel inteleg procesele si nevoile specifice ale fiecarei afaceri, contribuind activ la construirea politicii de calatorie a companiei dumneavoastra.

Account manager si echipa dedicate

Fiecare client beneficiaza de o relatie directa si eficienta cu Aerotravel, prin intermediul unui Account Manager dedicat, care se bazeaza pe o echipa de consultanti cu experienta si atitudine proactiva.

Deoarece ne dorim sa fim intotdeauna aproape de dumneavoastra, am eliminat toate obstacolele din calea unei colaborari fructuoase. De aceea, responsabilul de cont este oricand accesibil pentru a va oferi cele mai bune solutii de calatorie.

Solutii complete

Pentru consultantii Aerotravel, un serviciu turistic inseamna mai mult decat o simpla rezervare. Avem in vedere scopul calatoriei, preferintele clientului, precum si o analiza de pret bine fundamentata. In plus, va oferim consultanta de specialitate si suport non-stop pe toata durata derularii calatoriei, precum si raportari incheierea acesteia.

Expertiza dovedita

Prezent pe piata din Romania din 1997, Aerotravel detine o experienta semnificativa pe segmentul calatoriilor de afaceri si al evenimentelor corporate, care reprezenta 75% din volumul de afaceri al companiei. Clientii nostri apreciaza coerenta solutiilor, calitatea serviciilor si gradul de implicare al specialistilor Aerotravel.

Solutii tehnice adaptabile

Aerotravel poate propune si implementa solutii de rezervare si management al calatoriilor partial sau complet automatizate, adaptate culturii organizationale a clientului, frecventei calatoriilor, destinatiilor si profilului pasagerilor. Astfel, veti avea un control mai bun al bugetului si al respectarii politicii de calatorii.

Negociere de tarife preferentiale

In functie de profilul companiei dumneavoastra, al volumului anual de calatorii si al frecventei inregistrate pe anumite destinatii, Aerotravel poate negocia cu furnizorii de servicii turistice tarife preferentiale pentru organizatie.

Confidentialitatea colaborarii

Aerotravel dezvolta relatii de lunga durata cu clientii sai, pe baza calitatii serviciilor si a increderii reciproce. Tocmai de aceea, garantam confidentialitatea stricta, care nu se limiteaza la protectia datelor personale, ci include toate aspectele colaborarii noastre.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!