Servicii MICE

Consultantii Aerotravel va sustin in fiecare etapa a organizarii evenimentului corporate, de la identificarea nevoii, creionarea conceptului si realizarea programului, pana la asigurarea variantei optime de transport si de transferuri, managementul furnizorilor terti si productia instrumentelor de comunicare.

Concept eveniment si implementare

Datorita experientei lor, consultantii Aerotravel anticipeaza nevoile dumneavoastra, propunand concepte de eveniment si variante de servicii turistice din care veti putea alege pe cele care corespund in cel mai inalt grad asteptarilor.

Managementul proiectelor MICE

Aerotravel preia responsabilitatea organizarii intregului proiect MICE si a realizarii etapelor de parcurs spre un eveniment de succes: consultanta, concept, ofertare, implementare, suport pe perioada derularii si raportare post-proiect.

Solutii MICE complete

Concepem si livram orice tip de eveniment, intalniri de afaceri, conferinte, programe de recompensare sau teambuildinguri, cu aceeasi eficienta si la aceleasi standarde inalte de calitate cu care oferim servicii de business travel. Gratie apartenentei la Travel Leaders International si a parteneriatelor solide cu furnizori internationali de prestigiu, putem organiza evenimente pentru companii oriunde in lume, inclusiv la bordul navelor de croaziera.

Servicii turistice specifice

Un proiect MICE poate include, in functie de scopul si complexitatea acestuia, mai multe tipuri de servicii, precum: transport cu avionul, autocarul sau trenul (intern si/sau extern); transferuri; cazare (intern si/sau extern); food & beverages (la hotel, restaurant sau in regim catering); spatii pentru intalniri de afaceri, conferinte si evenimente; activitati de teambuilding; tururi si vizite; servicii de ghidaj; program social (pentru insotitorii participantilor la conferinte sau evenimente).

Suport 24/7

La fel ca in cazul unei solutii de business travel, o echipa dedicata va acorda tot suportul necesar pe perioada derularii proiectului MICE, indiferent de momentul in care este nevoie de acesta.

Suport marketing si comunicare

In orice proiect de tip MICE, Aerotravel poate furniza suport de marketing si comunicare (comunicate de presa, pliante de prezentare, invitatii, vouchere, mape si brosuri).

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!