Travel Management

Nicio grija! Suntem experti in turismul de afaceri!

Fie ca este vorba de rezervarea unui bilet de avion sau de o conferinta de vanzari cu peste 3000 de participanti, suntem la fel de calculati, eficienti, inovativi si bucurosi sa va oferim o experienta desavarsita, care sa raspunda asteptarilor dvs.

Travel Management

Cu Aerotravel totul este mult mai simplu! Consultantii nostri preiau activitatile cele mai solicitante: analiza si selectia ofertelor, creionarea solutiilor complexe, negocierea cu tertii, raportarea si analiza financiara. In plus, va oferim suport in conceperea politicii de calatorii a organizatiei.

Solutii de travel complete

Nimic nu este imposibil pentru consultantii nostri; de aceea, cu Aerotravel ajungeti oriunde rapid si in siguranta. Indicati destinatia calatoriei de afaceri, iar noi va vom oferi o solutie complexa si completa, in masura sa raspunda cat mai bine tuturor cerintelor dvs.

Account Manager dedicat

Oricare ar fi cerintele dvs., un singur consultant Aerotravel dedicat va avea grija sa primiti cu celeritate solutia de calatorie dorita. Astfel, deplasarile dvs. vor fi organizate mai eficient, iar comunicarea va fi mai prietenoasa.

Asistenta 24/7/365

Consultantii Aerotravel asista clientii in adoptarea variantei potrivite, oferind suport pe toata durata calatoriei. Dupa efectuarea calatoriei, va furnizam raportari obiective, in vederea optimizarii costurilor si a eficientizarii proceselor.

Solutii tehnice adaptabile

In functie de profilul companiei dvs., Aerotravel va poate propune o solutie partial sau total automatizata, prin intermediul careia sa fie administrate calatoriile in interes de serviciu. Astfel, veti avea un control mai bun asupra bugetului si respectarii politicii de calatorii.

Negociere de tarife preferentiale

Aerotravel poate negocia tarife preferentiale pentru diferite tipuri de produse si servicii turistice, in functie de volumul inregistrat de organizatia dvs.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!