Travel Management

Calatoriile devin simple si placute atunci cand Aerotravel este partenerul dumneavoastra!

Fie ca este vorba de rezervarea unui bilet de avion sau de o conferinta de vanzari cu peste 3000 de participanti, suntem la fel de proactivi, eficienti, inovativi si pregatiti sa va oferim o experienta desavarsita, care sa raspunda asteptarilor dumneavoastra.

Travel Management

Planificarea unei calatorii de afaceri este mult mai complexa decat pare la prima vedere: o multitudine de conditionari pentru rezervari, tarife fluctuante de la o ora la alta, termene foarte scurte, bugete putin flexibile, facilitati de cazare aflate intr-o dinamica permanenta si o nevoie acuta de asistenta turistica. Consultantii Aerotravel preiau intreaga responsabilitate si transforma o calatorie de afaceri obisnuita intr-o experienta excelenta.

Solutii de travel complete

Gratie experientei consultantilor nostri si investitiilor in tehnologie, cu Aerotravel ajungeti oriunde rapid si in siguranta. Indicati destinatia calatoriei de afaceri, iar noi va vom oferi o solutie complexa si completa, in masura sa raspunda cat mai bine tuturor cerintelor dumneavoastra. Solutia propusa de Aerotravel este mai mult decat o simpla rezervare. Aceasta ia in calcul scopul calatoriei, profilul pasagerului si politica de travel a companiei.

Account Manager dedicat

Oricare ar fi cerintele dumneavoastra, un singur consultant are grija sa primiti cu celeritate planul de calatorie, oferta financiara si raportarile periodice, atat de importante pentru responsabilul de travel si pentru departamentul financiar. Astfel, deplasarile dumneavoastra vor fi organizate mai eficient, iar comunicarea va fi mai prietenoasa.

Asistenta 24/7/365

Consultantii Aerotravel asista clientii in adoptarea variantei potrivite, oferind suport pe toata aConsultantii Aerotravel asista clientii in adoptarea variantei potrivite, oferind suport pe toata durata calatoriei. In plus, suntem alaturi de clienti chiar si dupa orele de program, prin intermediul numarului pentru urgente. Un consultant Aerotravel solutioneaza orice situatie presanta (anulari, modificari orare etc.).durata calatoriei. Dupa efectuarea calatoriei, va furnizam raportari obiective, in vederea optimizarii costurilor si a eficientizarii proceselor.

Solutii tehnice adaptabile

In functie de tipul si de volumul de calatorii realizate de compania dumneavoastra, Aerotravel va poate propune o solutie partial sau total automatizata, prin intermediul careia sa fie administrate calatoriile in interes de serviciu. Astfel, veti avea un control mai bun asupra bugetului si a respectarii politicii de calatorii.

Negociere de tarife preferentiale

Aerotravel poate negocia tarife preferentiale pentru diferite tipuri de produse si servicii turistice, in functie de volumul de calatorii inregistrat pe anumite destinatii sau cu anumiti furnizori terti.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!