Ticketing

Intotdeauna oferim mai mult decat un bilet de avion! Aerotravel preia si administreaza intreg procesul de rezervare a zborurilor de avion, gestionandu-l eficient in beneficiul dumneavoastra.

Smart ticketing

Chiar si rezervarea unui bilet de avion in interes personal poate fi complicata, datorita nenumaratelor variante orare si politici tarifare ale diferitelor companii aeriene, dar si a bugetului limitat. La nivelul unei organizatii, toate aceste variabile complica exponential planificarea zborurilor, facand-o, uneori, o misiune… aproape imposibila!

Consultantii Aerotravel detin experienta si au acces la tehnologia necesara pentru a prelua intreg procesul de rezervare a biletelor de avion, gestionandu-l eficient pentru dumneavoastra. In acest mod, beneficiati de rezervari rapide, costuri optime si confort pentru pasagerii care calatoresc in interes de serviciu.

Contracte tripartite cu beneficii multiple

Contractele tripartite intre Aerotravel, compania – client si furnizorii directi de servicii turistice, cum ar fi companiile aeriene sau unitatile de cazare, va pot oferi o multitudine de beneficii. Astfel, puteti avea acces la tarife si conditii contractuale preferentiale, adaptate propriului profil si in concordanta cu politica de calatorii a organizatiei dumneavoastra.

Transparenta si control

In calitate de client Aerotravel, beneficiati de un control sporit asupra bugetului de calatorii, care poate fi oricand verificat prin evidentierea centrelor de cost si prin realizarea de rapoarte periodice, care ofera, in acelasi timp, o imagine mai clara asupra tendintelor si a tuturor aspectelor financiare legate de calatoriile de afaceri.

Acces facil la programele de fidelizare

De cele mai multe ori, a tine evidenta tuturor programelor de fidelizare cu multiplele lor optiuni este o sarcina care ia foarte mult timp. Datorita investitiilor in tehnologia de travel, consultantii Aerotravel pot tine o evidenta clara si va pot facilita accesul la programele de fidelizare ale furnizorilor. Astfel, obtineti maximum din fiecare calatorie.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!