Cazari

Gratie parteneriatelor solide cu hoteluri locale si cu furnizori globali de profil, Aerotravel va ofera cazari in orice punct de interes din Romania si din intreaga lume.

Retea de aproape 2500 de proprietati

Aerotravel a construit un parteneriat solid cu peste 2500 de unitati de cazare interne, care acopera toate regiunile tarii si toata gama de cerinte si asteptari. Calitatea cazarilor oferite de partenerii nostri a fost verificata si confirmata de-a lungul timpului.

Acoperire globala

Aerotravel colaboreaza cu furnizori globali, prin intermediul carora ofera cazari in orice colt al lumii. Serviciile de cazare oferite au standarde de calitate transparente, certificate prin contracte intre unitatea de cazare si furnizorul global.

Solutii adaptate la bugetul clientului

In functie de bugetul si de cerintele specifice ale clientului corporate, consultantii Aerotravel configureaza solutii optime de cazare, fara a face rabat de la standardele de calitate.

Optimizare operationala

Datorita investitiilor facute de Aerotravel in tehnologia de travel, toti clientii nostri pot miza pe optimizare operationala. Astfel, veti cheltui mai putin timp si mai putini bani pentru o activitate care nu face parte din obiectul principal de activitate al organizatiei dumneavoastra.

Flexibilitate check-in si termene de plata

Spre deosebire de rezervarile realizate prin intermediul platformelor online sau direct la hotel, Aerotravel ofera clientilor flexibilitate in ce priveste schimbarea datelor de calatorie si termenele de plata, asigurand, in plus, si suport pe intreaga durata a calatoriei.

Consultanta de specialitate

Consultantii Aerotravel cunosc in detaliu unitatile de cazare si destinatiile. De aceea, ei va pot ajuta sa alegeti cea mai potrivita solutie, in functie de pozitia angajatilor in ierarhia companiei, dar si a specificului calatoriei in interes de serviciu.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!