Beneficii pentru turistul corporate

Ca beneficiar direct al serviciilor turistice, va veti bucura de toata atentia consultantilor Aerotravel, precum si de avantajele oferite de apartenenta noastra la o retea globala de agentii de turism. Oriunde calatoriti, va oferim servicii la aceleasi standarde inalte si ne asiguram ca in fiecare etapa a calatoriei sunteti pe deplin multumit.

Relatii personalizate

Clientul nostru nu este un simplu “contact” sau o adresa de email, ci o persoana, cu propriile dorinte, nevoi si asteptari. Deoarece dorim sa va cunoastem mai bine si sa ne asiguram ca intotdeauna veti fi foarte multumit de serviciile de oferite de Aerotravel, va propunem dezvoltarea unei relatii comerciale personalizate, in centrul careia sunteti dumneavoastra.

Suport real in situatii neprevazute

Atunci cand configureaza o solutie, consultantii Aerotravel se asigura ca fiecare aspect al proiectului este planificat si implementat cu minutiozitate. Independent de noi, uneori pot aparea situatii nedorite, care ar putea afecta buna desfasurare a unei calatorii. Este momentul in care identificam si propunem solutii alternative, la aceleasi standarde de calitate.

Flexibilitate

Consultantii Aerotravel va ofera mai multe variante de calatorie, astfel incat sa alegeti ceea ce corespunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Suntem constienti ca planul de calatorie poate suferi modificari de ultim moment, in functie de factori care de cele mai multe ori nu tin de dumneavoastra. De aceea, rezolvam cererile in cel mai scurt timp posibil, fie ca este vorba de rezervari, modificari sau anulari.

Solutii creative si economice

Pentru specialistii Aerotravel nu exista solicitari imposibile. Oricare ar fi cererea pe care ne-o trimiteti, consultantii nostri vor gasi o solutie care sa raspunda cerintelor dumneavoastra si chiar sa va depaseasca asteptarile.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!