Termeni de Utilizare

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.aerotravelcorporate.ro.

Site

Site-ul va este oferit de SC Aerotravel SRL, cu sediul in Str. Timisului, nr. 67, Parter, sector 1, Bucuresti si punct de lucru in Str. Mantuleasa nr. 31, et. 1, Sector 2, Bucuresti. (”Aerotravel”) Societatea Aerotravel face toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si corectitudinea informatiilor prezentate pe acest site, insa nu isi asuma nicio raspundere in acest sens. Pentru a asigura conformitatea datelor, va rugam sa accesati sectiunea Contact.

Aerotravel isi rezerva dreptul de a schimba, sterge sau completa informatiile prezentate pe acest site. Modificarile de orice fel vor intra in vigoare din momentul publicarii lor pe site.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Utilizarea acestui site se realizeaza in temeiul acestor Termeni si conditii. Prin simpla accesarea a acestuia, sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nicio conditie ori restrictie de orice fel.

Informatiile publicate pe Site

Nicio informatie publicata pe acest site nu va fi considerata ca o promisiune ori obligatie asumata de Aerotravel, toate serviciile prezentate avand caracter general. Pentru conformitate accesati sectiune Contact si va garantam asistenta profesionala dedicata intereselor si planurilor dvs.

Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate. Aerovacante nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate.

Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Aerovacante, iar accesarea lor nu implica raspunderea de niciun fel a Aerotravel, fiind exclusiv responsabilitatea dvs.

Copyright

Aerotravel detine dreptul de autor asupra tuturor materialelor, informatiilor si datelor de orice fel prezentate pe acest site. Este interzisa copierea, transmiterea si distribuirea sub orice fel, in lipsa acordului titularului de drept.  Fara sa aduca atingere interdictiei mai sus mentionate, orice utilizator poate printa si poate transmite parte ori continutul integral al acestui site doar daca astfel de actiuni se realizeaza in scop exclusiv personal.

Protectie virusi

Aerotravel face eforturi permanente de a asigura buna functionare si securitatea acestui site, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori functionale ce ar putea aparea. Aerotravel nu isi asuma raspunderea pentru cazul in care informatiile sau documentele existente pe site ar contine virusi. De aceea, va recomandam sa utilizati un program pentru protejarea impotriva virusilor.

Aerotravel, reprezentantii, angajatii, colaboratorii de orice fel nu pot fi tinuti responsabili pentru niciun prejudiciu direct ori indirect, de orice natura, produs ca urmare a accesarii acestui site.

Potectie date

In cazul in care trimiteti o cerere catre emailul specificat in sectiunea Contact, datele personale ale dvs. vor utilizate strict in scopul formularii raspunsului catre dvs si pentru imbunatatirea acestui site.

Publicarea adreselor electronice pe acest site se face strict in scopul comunicarii profesionale si nu trebuie sa fie inteleasa ca un acord de a primi mesaje electronice nesolicitate.

Legislatie

Orice disputa ori litigiu legate de ori provenit din accesarea sau utilizarea acestui site va fi guvernat de legea romana si va fi supus solutionarii de catre instantele competente din Romania.