Istoric Aerotravel

Ne mandrim cu peste 26 de ani de activitate continua. Investim in tehnologie si in oameni, pentru a fi competitivi si a oferi o experienta desavarsita clientilor. Suntem bucurosi ca in fiecare an raspundem asteptarilor a peste 100 000 de pasageri care calatoresc in interes de afaceri.

2023
Croazierele, calatoriile de afaceri si evenimentele corporate inregistreaza cresteri notabile, cu volume comparabile cu cele prepandemice. Aerotravel investeste in tehnologie, pentru a asigura dinamismul operational, varietatea si relevanta ofertelor furnizate clientilor si un raport excelent intre costul si calitatea serviciilor turistice.
2022
Aerotravel investeste in recrutarea si dezvoltarea consultantilor de turism, pentru a oferi companiilor si persoanelor fizice solutii relevante si experiente de calatorie exceptionale.
2021
In pofida mentinerii restrictiilor de calatorie, Grupul Aerotravel performeaza pe segmentul pachetelor de vacanta cu charter avion.
2020
Aerotrovel se adapteaza rapid la contextul epidemiologic si se concentreaza pe noile nevoi ale clientilor, promoveaza destinatiile sigure si ofera evenimente corporate online si hibride.
2019
Aerotravel devine partener in Romania al Travel Leaders si este singura agentie care poate utiliza marca Travel Leaders Romania.
2016
Aerotravel este cea mai mare companie din Grupul Aerotravel, specializata exclusiv in business travel si MICE. AeroVacante preia activitatea de tour operare, CruiseHub croazierele, iar Fabrica de Vacante zona de leisure si agentiile de strada.
2014 - 2015
Aerotravel implementeaza un sistem CRM performant, in vederea eficientizarii operationale si cresterii calitatii serviciilor.
2011
Se initiaza un program de training continuu a intregului personal Aerotravel, cu scopul de a creste calitatea serviciilor oferite clientilor.
2009
Aerotravel lanseaza un nou produs turistic pe piata din România: croaziere pe toate marile lumii.
2003 - 2006
Se deschid 3 noi agentii Aerotravel in Sibiu, Brasov si Bucuresti (al doilea birou).
2000
Aerotravel isi dezvolta si consolideaza capacitatea de a livra servicii turistice oriunde in lume, prin parteneriate cu furnizori globali.
1998
Aerotravel devine operationala in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara; Cluj-Napoca este primul birou licentiat IATA.
1997
In noiembrie 1997 este intemeiata compania Aerotravel, cu capital integral privat.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!