Rent-a-car

Datorita experientei in inchirierea de autovehicule, Aerotravel va asigura mobilitate deplina in tara si in strainatate, pentru pasageri individuali si grupuri.

Mobilitate globala in siguranta deplina

Aerotravel colaboreaza cu cei mai importanti furnizori globali si locali de rent-a-car si de aceea putem sa oferim servicii in orice colt al lumii, in conditii de siguranta deplina. Recomandam flote sigure si bine intretinute, care inseamna costuri finale mai mici pentru compania dumneavoastra.

Asistenta in alegerea pachetului

Consultantii nostri va ofera o solutie rent-a-car adaptata profilului utilizatorului, duratei inchirierii, precum si conditiilor specifice din destinatie, care pot varia de la o regiune la alta, chiar si in interiorul aceleiasi tari.

Eficient si rapid

Consultantii Aerotravel preiau si administreaza intregul proces al rezervarii masinii si va informeaza asupra conditiilor contractuale cele mai importante la care trebuie sa fiti atenti pe parcursul utilizarii serviciului.

Facilitati si optiuni speciale

In functie de profilul clientului si de frecventa utilizarii acestui serviciu, Aerotravel poate media accesul la diferite programe de fidelizare, care includ facilitati si optiuni speciale.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!