Misiune, Viziune, Valori

Aerotravel va deveni una dintre cele mai puternice agentii de turism la nivel regional, prin investitia permanenta in tehnologie si resurse umane, prin dezvoltarea unui portofoliu complet de servicii si consolidarea de parteneriate strategice, totul pentru a oferi, constant, maximum de valoare si calitate fiecarui Euro cheltuit de client.

Viziunea Aerotravel se bazeaza pe 6 elemente esentiale:

1. COMPANIA

Aerotravel creste pe baze solide: o structura solida, bine definita, capabila sa aduca valoare actionarilor (profit) si sa isi creasca valoarea de la an la an.

2. ANGAJATI

Angajatii sunt motivati sa creasca profesional, sa performeze si sa fie, in fiecare moment, ambasadori ai Valorilor Aerotravel.

3. CLIENTI

Clientii corporate vor reprezenta intotdeauna punctul central al afacerii noastre. De aceea, le vom oferi servicii inalt competitive la nivelul pietei interne si in linie cu cele mai inalte standarde la nivel global.

Agentiile de turism partenere vor vedea intotdeauna in Grupul Aerotravel un partener onest si capabil sa le ofere produse turistice de calitate.

Fie ca intra in agentiile noastre sau ne contacteaza online, clientii persoane fizice vor gasi la Aerotravel consultantul in care sa aiba incredere si cu care sa le placa sa lucreze.

4. FURNIZORI

Pentru furnizori suntem un partener corect, cu care pot dezvolta relatii pe termen lung. In egala masura, dorim sa ajungem la nivelul la care operatiunile lor in Romania sa depinda intr-o masura semnificativa de relatia cu noi.

5. SOCIETATE

In functie de disponibilitatea resurselor financiare si a ideilor proprii sau care ne sunt propuse, ne implicam in proiecte sociale si le comunicam publicului larg.

6. NOUA GENERATIE

Aerotravel va deveni o companie in care absolventii de facultate care vor o cariera in turism sa isi doreasca sa lucreze. Pentru aceasta, dincolo de numele bun pe care il vom construi si mentine, ne vom implica in programe de pregatire a tinerilor specializati in Turism si Servicii.

INTEGRITATE

Suntem integri in toate actiunile noastre: onesti, deschisi si loiali, facem lucrurile asa cum trebuie.

RESPONSABILITATE

Actiunile noastre sunt responsabile si indeplinesc nevoile clientilor.

CLIENTUL – PUNCTUL CENTRAL

Ascultam si intelegem cerintele clientilor. De fiecare data incercam sa le depasim asteptarile.

 

PASIUNE

Suntem pasionati de munca noastra si ne mandrim cu solutiile pe care le oferim.

CALITATE

Oferim de fiecare data calitate si valoare clientilor Aerotravel.

SPIRIT DE ECHIPA

Impreuna construim succesul Aerotravel. Credem in forta echipei.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!