Beneficii pentru directorul financiar

Stim ca banii conteaza: cati sunt si cand vin.

Si suntem unul dintre partenerii caruia chiar ii pasa de banii dumneavoastra.

Optimizarea costurilor

Intelegem foarte bine rolul dumneavoastra in companie si va sustinem in efortul de a optimiza costurile. Astfel, pe baza volumului de calatorii si a frecventei acestora, pot fi negociate tarife preferentiale cu furnizorii de servicii turistice, fapt ce va va ajuta sa construiti un buget de calatorii optim.

Colaborare fara riscuri

Fondat in 1997, Aerotravel s-a dezvoltat pe baze solide, anticipand nevoile pietei locale si depasind cu succes toate crizele economice. De-a lungul a peste 26 ani de activitate, Aerotravel a investit in tehnologie si si-a extins reteaua de agentii proprii la nivel national, inregistrand cresteri in fiecare an.

Transparenta operationala si financiara

Consultantii Aerotravel va pot furniza raportari periodice pe tipuri de servicii si centre de cost, pentru a va ajuta sa aveti o imagine cat mai clara asupra cheltuielilor si pentru a optimiza costurile asociate calatoriilor de afaceri.

Termene de plata preferentiale

Stim cat de importante sunt termenele de plata pentru o companie care activeaza pe piata din Romania. Tocmai de aceea, oferim termene de plata flexibile, in functie de volumul de calatorii, situatia financiara a fiecarei organizatii, precum si a istoriei colaborarii cu Aerotravel.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!