07 Alte servicii ok
Alte servicii
Saloane prezidentiale si VIP lounge in aeroporturi, acces la evenimente de top, suport in obtinerea vizelor, travel alerts.

Saloane prezidentiale & VIP lounge in aeroporturi
Clientii VIP au nevoi speciale, indiferent de obiectivul si destinatia aleasa. Aerotravel Lufthansa City Center raspunde cu promptitudine acestora, oferindu-le confortul necesar inaintea, in timpul si dupa finalizarea calatoriei.

Acces la evenimente de top
Consultantii Aerotravel sunt la curent evenimentele importante din lumea de business, tehnologica, sportiva si artistica. Gratie membership-ului in reteaua Lufthansa City Center Global Travel, Aerotravel va poate facilita accesul la orice eveniment si participarea la expozitiile si targurile industriale din lume, ca expozant sau participant.

Proprietati exclusiviste
Clientii Aerotravel pot avea oricand acces la o retea de proprietati exclusiviste la nivel mondial, indiferent daca scopul calatoriei este de afaceri sau de leisure.

Confort si siguranta prin servicii speciale
Pe baza cerintelor clientului corporat, Aerotravel poate livra servicii speciale de transport personalizat, care sa ofere confort si siguranta sporite.

Suport obtinere vize, travel alerts, servicii leisure
Oferim clientilor tot suportul in obtinerea documentelor de calatorie, tinandu-i informati in timp real cu privire la situatia politica, meteo si de securitate a destinatiilor in care calatoresc.