Obligatiile pasagerului

Va sfatuim ca, atat inainte de a face o rezervare, cat si inainte de a pleca in calatorie, sa va informati periodic referitor la conditiile de intrare in tara in care se afla destinatia vizata.
Pentru o informare corecta, va recomandam sa consultati pagina oficiala web a Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/travel-conditions

In cazul modificarilor datelor de calatorie, cum ar fi ruta, numele sau datele de plecare/revenire, va rugam sa contactati agentia noastra pentru a afla conditiile in care se pot face aceste schimbari. Aerotravel va sfatuieste ca la intrarea in posesie a documentelor de calatorie sa verificati corectitudinea datelor inscrise pe acestea (nume, date de calatorie, destinatie). Aerotravel nu isi asuma responsabilitatea pentru nici o sesizare ulterioara momentului inmanarii documentelor de calatorie si nici pentru rezervarile efectuate in urma unei solicitari formulate eronat de catre client.

Pasagerul are obligatia de a verifica daca are toate documentele necesare pentru calatorie: bilet de avion, voucher de cazare, pasaport, carte de identitate, viza si daca acestea sunt valabile, inclusiv documentele minorilor.

Va recomandam sa calatoriti intotdeauna cu pasaport (nu cu pasaport temporar) valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Va recomandam sa verificati pagina oficiala a Politiei de Frontiera https://www.politiadefrontiera.ro/ sau la telefon 021 9590, daca indepliniti conditiile de iesire din tara.