Alte servicii turistice

Saloane business class si VIP in aeroporturi, acces la evenimente de top, suport in obtinerea vizelor si alerte de calatorie: iata cateva din serviciile cu valoare adaugata de care beneficiaza clientii Aerotravel.

Saloane business class

Clientii VIP au nevoi speciale, indiferent de obiectivul si destinatia aleasa. Aerotravel raspunde cu promptitudine acestora, oferindu-le confortul necesar inaintea, in timpul si dupa finalizarea calatoriei.

Suport obtinere vize, alerte de calatorie

Oferim clientilor tot suportul in obtinerea documentelor de calatorie, tinandu-i informati in timp real cu privire la situatia politica, meteo si de securitate din destinatiile in care calatoresc.

Proprietati exclusiviste

Clientii Aerotravel pot avea oricand acces la o retea de proprietati de lux la nivel global, indiferent daca scopul calatoriei este o intalnire de afaceri importanta sau un binemeritat sejur pentru relaxare si reincarcare cu energie.

Acces la evenimente de top

Suntem conectati la toate evenimentele importante din lumea afacerilor, tehnologiei, sportului si artelor si va putem facilita participarea la orice eveniment, expozitie si targ industrial din lume, ca expozant sau ca participant.

Confort si siguranta prin servicii speciale

Situatiile exceptionale cer solutii pe masura. Aerotravel poate livra servicii speciale de transport personalizat, in masura sa ofere confort si siguranta sporite.

Reduceri pentru vacante

Toti angajatii dumneavoastra beneficiaza de reduceri substantiale din tarifele standard pentru vacantele oferite de companiile din Grupul Aerotravel, fie ca isi doresc o vacanta in Grecia, un sejur exotic in Caraibe, o vacanta inedita in Italia sau o croaziera pe Mediterana.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!