Alte servicii turistice

Saloane prezidentiale si VIP lounge in aeroporturi, acces la evenimente de top, suport in obtinerea vizelor si alerte de calatorie: iata cateva din serviciile cu valoare adaugata pe care le oferim clientilor Aerotravel.

Saloane prezidentiale & VIP lounge

Clientii VIP au nevoi speciale, indiferent de obiectivul si destinatia aleasa. Aerotravel raspunde cu promptitudine acestora, oferindu-le confortul necesar inaintea, in timpul si dupa finalizarea calatoriei.

Acces la evenimente de top

Consultantii Aerotravel sunt la curent cu evenimentele importante din lumea de afaceri, tehnologica, sportiva si artistica. Ei va pot facilita participarea la orice eveniment, expozitie si targ industrial din lume, ca expozant sau ca participant.

Confort si siguranta prin servicii speciale

Solutii extraordinare pentru situatii extraordinare! Aerotravel poate livra servicii speciale de transport personalizat, in masura sa ofere confort si siguranta sporite.

Proprietati exclusiviste

Clientii Aerotravel pot avea oricand acces la o retea de proprietati exclusiviste la nivel global, indiferent daca scopul calatoriei este afacerea sau relaxarea.

Suport obtinere vize, alerte de calatorie

Oferim clientilor tot suportul in obtinerea documentelor de calatorie, tinandu-i informati in timp real cu privire la situatia politica, meteo si de securitate din destinatiile in care calatoresc.

Reduceri pentru vacante

Toti angajatii dvs. beneficiaza de reduceri substantiale din tarifele pentru vacante. Fie ca isi doresc o vacanta in Grecia, un sejur exotic in Caraibe sau un city break intr-una din capitalele europene, vor profita de oferte speciale.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!