Despre Travel Leaders

Travel Leaders International este o retea globala de 65 de companii de travel management care opereaza in peste 80 de tari si care livreaza solutii de calatorii de afaceri si evenimente corporate in orice colt al lumii.

Reteaua Travel Leaders International este intr-o expansiune continua pe toate continentele si isi propune sa fie una dintre primele trei retele globale de business travel.

Expertii Travel Leaders ofera servicii de travel management companiilor, pe care le ajuta sa colecteze si sa interpreteze corect datele, sa adopte noile tehnologii, sa reduca riscurile de sanatate si siguranta din timpul calatoriilor, sa creasca satisfactia celor care calatoresc, sa imbunatateasca politica de calatorii si sa realizeze un management financiar mai eficient.

Travel Leaders construieste o relatie solida cu fiecare client si ii castiga increderea prin:

Flexibilitate

Travel Leaders isi adapteaza serviciile la cerintele si nevoile clientilor, depunand eforturi sustinute pentru a oferi experiente de calatorie foarte bune. De aceea, consultantii Travel Leaders detin o cunoastere aprofundata a industriei si specificului fiecarui client. In acelasi timp, Travel Leaders asigura un echilibru optim intre eficienta costurilor si confortul calatoriilor.

Tehnologie inovatoare

Multitudinea variantelor disponibile pot pune adeseori in dificultate pe responsabilul de travel din compania dumneavoastra. Solutiile propuse de Travel Leaders sunt personalizate si scalabile, iar recomandarea de a adopta o anumita varianta se bazeaza pe nevoile specifice ale organizatiei.

Expertiza si analiza

Instrumentele de analiza a datelor ofera clientului o imagine de ansamblu asupra cheltuielilor de travel. Datele reliefeaza atat tendintele la nivel micro, cat si la nivelul macro al organizatiei. Consultantii Travel Leaders ajuta clientii sa optimizeze bugetele pe baza acestora, prin negocierea de planuri tarifare speciale si prin inscrierea in programe de fidelizare.

Solutii personalizate

Travel Leaders ajuta fiecare organizatie sa descopere raportul ideal dintre automatizarea online si consultanta oferita direct de specialisti. Evident, in functie de destinatie, scopul calatoriei si profilul calatorilor, Travel Leaders poate livra un plan de calatorie unic, pentru a raspunde tuturor asteptarilor.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!