De ce MICE@Aerotravel?

Spre deosebire de un email de multumire, un cadou sau o prima, proiectele de tip MICE au un impact mai puternic asupra publicurilor dumneavoastra de interes, fie ca este vorba de angajati, parteneri de afaceri sau lideri de opinie.

Prin intermediul unui eveniment reusit, veti stabili o legatura directa, personala, cu angajatii si partenerii de afaceri si veti fi asociati cu o experienta pozitiva. Aceasta se va traduce in beneficii tangibile – motivare, fidelizare, consolidarea relatiilor de afaceri, cresterea productivitatii si ameliorarea mediului de lucru.

Expertiza echipei MICE

Am dezvoltat o echipa dinamica si dedicata, cu o experienta de peste 15 ani in organizarea de evenimente corporate, conferinte anuale de vanzari, teambuildinguri si proiecte de incentivare. Suntem receptivi la cele mai noi concepte, tehnologii si tendinte, pe care le implementam intotdeauna cu profesionalism si siguranta.

Solutii personalizate & flexibilitate

Ascultam si raspundem nevoilor individuale ale fiecarui client, pentru care cream solutii unice, in masura sa integreze coerent toate serviciile turistice care compun un eveniment de companie. Ne adaptam la schimbarile de parcurs si redistribuim resursele, pentru a asigura satisfactia totala a clientului.

Promptitudine si eficienta

Avem capacitatea si disponibilitatea de a raspunde prompt cu propuneri fezabile, chiar si atunci cand termenele pentru realizarea proiectelor sunt foarte stranse. Sustinem intotdeauna activitatea clientilor nostri, gasind solutii in situatii pe care majoritatea le considera imposibile.

Servicii si furnizori de calitate

Toti furnizorii interni si externi Aerotravel respecta standarde de calitate dovedite de-a lungul unei colaborari consistente si indelungate. Alegem doar furnizorii care au capacitatea si dorinta de a respecta valorile Aerotravel, pentru a ne asigura ca intotdeauna clientii sunt foarte multumiti.

Costuri optime

Stim cat de importanta este proiectia bugetara pentru compania dumneavoastra si tocmai de aceea va ajutam sa mentineti costurile in marjele estimate initial. Astfel, identificam solutiile optime, care raspund asteptarilor dumneavoastra din punct de vedere al calitatii si bugetului.

Acoperire globala

Incepand din 2019, Aerotravel este membru al retelei globale Travel Leaders International, o retea globala de 65 de companii de travel management care opereaza in peste 80 de tari si care livreaza solutii de calatorii de afaceri si evenimente corporate. Datorita acestui parteneriat si a conectarii la furnizori globali, putem livra proiecte MICE in orice colt al lumii.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!