Pentru travel manager

Aerotravel preia o parte semnificativa din activitatea dvs. zilnica si va sustine in organizarea calatoriilor de afaceri. Fie ca este vorba de analizarea ofertelor si a alternativelor de calatorie, de raportare sau de utilizarea platformelor online, specialistii nostri raspund prompt si eficient.

In plus, consultantii Aerotravel inteleg procesele si nevoile specifice fiecarei afaceri, contribuind activ la construirea politicii de calatorii a companiei dvs.


Account Manager si echipa dedicate

Fiecare client beneficiaza de o relatie directa si eficienta cu Aerotravel, prin intermediul unui Account Manager dedicat, care se bazeaza pe o echipa de specialisti cu atributii si competente clar stabilite.

Deoarece ne dorim sa fim intotdeauna aproape de dvs., am eliminat toate obstacolele din calea unei colaborari fructuoase. De aceea, responsabilul de cont este oricand accesibil pentru creionarea sau ajustarea proiectului.

Solutii complete

Pentru consultantii Aerotravel, un serviciu turistic inseamna mai mult decat o simpla rezervare. Avem in vedere scopul calatoriei, preferintele clientului, precum si o analiza de pret bine fundamentata. In plus, va oferim consultanta de specialitate proactiva si suport non-stop pe toata durata derularii calatoriei, precum si raportari post-proiect.

Expertiza dovedita

Prezenta pe piata din Romania din 1997, Aerotravel detine o experienta semnificativa pe segmentul business travel, care reprezenta 80% din volumul de afaceri al companiei. Clientii nostri apreciaza coerenta solutiilor, calitatea serviciilor si gradul de implicare al specialistilor Aerotravel.

Confidentialitatea colaborarii

Aerotravel dezvolta relatii de lunga durata cu clientii, pe baza calitatii serviciilor si a increderii reciproce. Tocmai de aceea, garantam confidentialitatea stricta, care nu se limiteaza la protectia datelor personale, ci include toate aspectele colaborarii.

Solutii tehnice adaptabile

Aerotravel propune solutii de calatorie partial sau complet automatizate, adaptate culturii organizationale, frecventei calatoriilor, destinatiilor si profilului pasagerilor. Astfel, veti avea un control foarte bun al bugetului si politicii de calatorii.

Negociere de tarife preferentiale

In functie de profilul companiei dvs., Aerotravel va poate propune o solutie partial sau total automatizata, prin intermediul careia sa fie administrate calatoriile in interes de serviciu. Astfel, veti avea un control mai bun asupra bugetului si respectarii politicii de calatorie.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!