06 Travel insurance ok copy
Asigurari de calatorie
Gratie parteneriatelor cu cei mai buni asiguratori europeni, cu Aerotravel Lufthansa City Center sunteti 100% sigur.

De fiecare data cand angajatii dumneavoastra calatoresc in interes de serviciu in afara Romaniei, este prudent sa ii asigurati pentru orice eveniment neprevazut care poate aparea pe durata deplasarii.

Aerotravel Lufthansa City Center furnizeaza asigurari de calatorie configurate in functie de destinatie si de evenimentele pe care polita trebuie sa le acopere. Consultantii nostri de travel va ofera acest serviciu de fiecare daca cand planificati o calatorie, scutindu-va astfel de efortul suplimentar de a cauta sau cere cotatii de la diferite organizatii financiare de profil.

100% sigur cu asiguratori de top
Aerotravel lucreaza cu nume solide de pe piata de asigurari la nivel european, fapt care garanteaza clientului corporate siguranta si incredere deplina, oriunde ar calatori in lume.

Acoperire pentru toata gama de evenimente
Asigurarile realizate prin intermediul Aerotravel Lufthansa City Center acopera toata gama de evenimente ce ar putea aparea intr-o anumita destinatie sau pe parcursul unei calatorii. De aceea, pentru clientii nostri fiecare calatorie este o experienta placuta.