05 Rent-a-car ok
Rent-a-car
Datorita experientei in inchirierea mijloacelor auto, Aerotravel va asigura mobilitate globala in siguranta deplina.

La fel ca achizitionarea unui bilet de avion, inchirierea unei masini, atat in Romania, cat si in strainatate, presupune un proces mult mai complex decat pare la prima vedere. Clientul poate alege dintr-o multitudine de variante, distincte nu doar in functie de tarif si tipul masinii, cat mai ales de conditiile contractuale in care se realizeaza inchirierea.

Specialistii Aerotravel detin expertiza necesara pentru a propune variante de rent-a-car adaptate nevoilor pasagerului, al volumului comercial inregistrat de client, al specificului destinatiei, precum si al companiei de rent-a-car.

Astfel, prin intermediul Aerotravel aveti garantia ca pasagerul ajunge intotdeauna sigur la destinatie, in timp ce dumneavoastra beneficiati de un proces eficient si rapid, precum si de tarife convenabile.

Mobilitate globala in siguranta deplina
Aerotravel Lufthansa City Center colaboreaza cu furnizori de servicii rent-a-car care pot oferi aceste servicii in orice colt al lumii, in conditii de siguranta deplina.

Facilitati si servicii speciale
In functie de profilul clientului si frecventa utilizarii acestui serviciu, Aerotravel poate mijloci accesul la diferite programe de fidelizare, care includ facilitati si servicii speciale.

Asistenta in alegerea tipului ideal de asigurare auto
Consultantii Aerotravel va ofera un plan de asigurare adaptat profilului de client, durata inchirierii, precum si conditiile concrete ale destinatiei in care va fi inchiriat automobilul.