02 Ticketing ok
Ticketing
Aerotravel Lufthansa City Center preia intregul proces de ticketing, gestionandu-l eficient pentru compania dumneavoastra.

Chiar si rezervarea unui bilet de avion in interes personal poate fi complexa, datorita multitudinii de oferte, politici tarifare si linii aeriene. Atunci cand este vorba de planificarea zborurilor pentru o organizatie, in conditiile unui buget limitat, a unor termene urgente si a unor variabile in continua schimbare, aceasta misiune poate parea imposibila chiar si pentru cel mai experimentat travel manager.

Aerotravel Lufthansa City Center preia intregul proces de ticketing, gestionandu-l eficient pentru compania dumneavoastra, astfel incat pasagerii sa ajunga la destinatie in cel mai confortabil mod posibil. Mai mult, colaborarea cu Aerotravel va ofera urmatoarele avantaje:

Contracte tripartite cu beneficii multiple
Contractele tripartite intre Aerotravel Lufthansa City Center, clientul corporate si furnizorii directi de servicii de travel, cum ar fi liniile aeriene, ofera clientului o multitudine de beneficii. Pe baza acestora, clientii au acces la tarife si conditii contractuale preferentiale, corespunzatoare profilului de travel specific al acestora.

Transparenta si control
In calitate de client Aerotravel, beneficiati de optimizarea costurilor, precum si de tarife preferentiale pentru grupuri si rute de interes.

Facilitarea accesului la programele de fidelizare
Specialistii Aerotravel Lufthansa City Center va faciliteaza accesul la o multitudine de programe de fidelizare, indicandu-va pachete de fidelizare adaptate atat profilului pasagerului, cat ┼či celui al companiei.