01 Travel Management ok
Travel Management
Aerotravel administreaza, pentru clientii sai, intregul program de business travel al companiei.

Planificarea unei calatorii de afaceri este mult mai complexa decat pare la prima vedere: rezervari, tarife care se modifica de la o ora la alta, termene foarte scurte, bugete putin flexibile si facilitati de cazare pe care clientul nu le cunoaste intotdeauna in detaliu. De aceea, Aerotravel va sustine in efortul complex de a administra programul de corporate travel prin:

Administrarea bugetului de travel
Compilarea ofertelor si analiza de pret, precum si facturarea serviciilor de travel necesita un volum semnificativ de lucru pentru majoritatea companiilor. Prin utilizarea serviciilor Aerotravel puteti beneficia de o reducere a costurilor.

Pornind de la istoricul dvs. de travel, Aerotravel propune solutii pentru optimizarea bugetului. In plus, veti beneficia de rapoarte pre- si post-eveniment, astfel incat sa puteti previziona mai eficient bugetul de travel pentru urmatorul semestru si/sau an financiar.

Solutii de travel complete
Solutia de travel propusa de Aerotravel inseamna mai mult decat o simpla rezervare. Aceasta ia in calcul scopul calatoriei, preferintele clientului, precum si o analiza de pret bine fundamentata. Ea include consultanta de specialitate pro-activa si suport non-stop pe toata durata derularii calatoriei, precum si raportari post-proiect.

Tarife optime la momentul rezervarii
Este aproape imposibil ca un beneficiar de servicii de travel sa obtina un tarif garantat la momentul rezervarii, datorita multitudinii de canale de vanzare disponibile si a faptului ca aceste oferte includ si costuri ascunse.

Aerotravel Lufthansa City Center obtine pentru clienti tarife optime la momentul rezervarii, datorita accesului la platforme integrate globale de servicii de travel si a accesului la tarife preferentiale, gratie volumului semnificativ de vanzari.

Asistenta inainte, in timpul si dupa calatorie. Consultanta corporate & raportare
Specialistii Aerotravel asista clientii in luarea deciziilor referitoare la solutia optima de travel, oferind suport pe toata durata calatoriei. De asemenea, specialistii nostri pun la dispozitia dvs. analize si raportari obiective dupa derularea proiectului, in vederea optimizarii costurilor si a eficientizarii proceselor.

Negociere
Aerotravel Lufthansa City Center are capacitatea de a negocia tarife preferentiale pentru diferite tipuri de produse si servicii de travel, in functie de volumul, perioadele si regularitatea achizitionarii acestora. Astfel, in calitate de client, veti beneficia in mod direct de puterea de negociere castigata de Aerotravel in decursul a doua decenii de activitate.

Propuneri solutii de finantare
In virtutea parteneriatelor cu institutii financiare la nivel local si global, Aerotravel poate propune diferite solutii de finantare pentru solutii de travel complexe sau care inregistreaza un volum semnificativ (AirPlus prin Deutsche Bank).