DESPRE TRAVEL LEADERS


Travel Leaders este o reatea globala de agentii de turism care furnizeaza servicii pentru clienti individuali (leisure) si organizatii private (business travel), putand oferi orice tip de serviciu sau solutie de travel oriunde in lume.

Travel Leaders inseamna 4000 de angajati si peste 52000 de consultanti de turism, care doar in Statele Unite realizeaza vanzari de 20 de miliarde de dolari anual.

In mediul complex de astazi, caracterizat de multiple variabile, Travel Leaders are capabilitatile pentru a oferi companiilor – client sustinerea de care au nevoie. Expertii Travel Leaders va pot ajuta sa colectati si sa interpretati corect datele, sa adoptati noile tehnologii, sa reduceti riscurile de sanatate si siguranta din timpul calatoriilor, sa cresteti satisfactia celor care calatoresc, sa imbunatatiti politica de travel si sa realizati un management financiar mai eficient.


Pentru Travel Leaders, este esential sa construiasca o relatie solida cu fiecare client si sa ii castige increderea prin:

Flexibilitate

Travel Leaders adapteaza serviciile la cerintele si nevoile clientilor, depunand eforturi sustinute pentru a oferi experiente de calatorie foarte bune. De aceea, consultantii Travel Leaders detin o cunoastere aprofundata a industriei si specificului fiecarui client. In acelasi timp, Travel Leaders asigura un echilibru optim intre eficienta costurilor si confortul calatoriilor.

Expertiza si analiza

Instrumentele de analiza a datelor pot oferi clientului o imagine de ansamblu asupra cheltuielilor de travel. Datele urmaresc atat tendintele la nivel micro, cat si la nivelul macro al organizatiei. Consultantii Travel Leaders ajuta clientii sa interpreteze datele si sa optimizeze bugetele, prin negocierea unor tarife speciale pentru anumite servicii si prin inscrierea in programe de fidelizare.

Tehnologie inovatoare

Multitudinea solutiilor tehnologice si deci a variantelor pentru care poate opta managerul de travel din compania - client ridica deseori destul de multe semne de intrebare. Solutiile propuse de Travel Leaders sunt scalabile si personalizate, iar recomandarea de a adopta o anumita varianta se bazeaza pe nevoile specifice ale organizatiei.

Solutii personalizate

Ajutam fiecare organizatie sa descopere raportul ideal dintre automatizarea online si consultanta oferita de expertii Travel Leaders. Evident, in functie de destinatie, scopul calatoriei si identitatea calatorilor, Travel Leaders poate livra un plan de calatorie unic, pentru a raspunde tuturor asteptarilor.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!