DE CE MICE @AEROTRAVEL

Spre deosebire de un email de multumire, un cadou sau o prima, proiectele de tip MICE au un impact mai puternic asupra publicurilor dvs. de interes, fie ca este vorba despre angajati, parteneri de afaceri sau lideri de opinie.

Prin intermediul unui eveniment reusit, veti stabili o legatura directa, personala, cu angajatii si partenerii de afaceri si veti fi asociati cu o experienta pozitiva. Aceasta se va traduce in beneficii tangibile – motivare, fidelizare, consolidarea relatiilor de afaceri, cresterea productivitatii si ameliorarea mediului de lucru.


Expertiza echipei MICE

Am dezvoltat o echipa dinamica si dedicata, cu o experienta de peste 22 ani in proiecte de tip MICE. Suntem receptivi la cele mai noi concepte si tendinte, pe care le implementam intotdeauna cu profesionalism si siguranta.

Acoperire globala

Incepand din 2019, Aerotravel este membru al retelei globale Travel Leaders, cu peste 561 agentii de business travel in mai mult de 91 de tari. Datorita acestui parteneriat si a conectarii la furnizori globali, putem livra proiecte MICE in orice colt al lumii.

Costuri optime

Stim cat de importanta este proiectia bugetara pentru compania dumneavoastra si tocmai de aceea va ajutam sa mentineti costurile in marjele estimate initial. Astfel, identificam solutiile optime, care raspund asteptarilor dvs.

Servicii si furnizori de calitate

Toti furnizorii interni si externi ai Aerotravel respecta standarde de calitate dovedite de-a lungul unei colaborari consistente. Alegem doar furnizorii care au capacitatea si dorinta de a respecta valorile Aerotravel, pentru a ne asigura ca intotdeauna clientii sunt foarte multumiti.

Solutii personalizate & flexibilitate

Ascultam si raspundem nevoilor individuale ale fiecarui client, pentru care cream solutii unice, in masura sa integreze coerent toate serviciile turistice. Ne adaptam la schimbarile de parcurs si redistribuim resursele, pentru a asigura satisfactia totala a clientului.

Promptitudine si eficienta

Avem capacitatea si disponibilitatea de a raspunde prompt cu propuneri fezabile, chiar si atunci cand termenele pentru realizarea proiectelor sunt foarte stranse. Sustinem intotdeauna activitatea clientilor nostri, gasind solutii in situatii pe care majoritatea le considera imposibile.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!