Comunicate de presa

Aerotravel, una dintre cele mai importante agentii de turism cu capital romanesc, devine partenerul exclusiv al Travel Leaders in Romania si membru fondator al retelei globale Travel Leaders, cu focus pe turismul de afaceri si evenimente corporate.

In 2019, alaturi de alti furnizori de management al calatoriilor de afaceri din intreaga lume, Aerotravel a sesizat oportunitatea de a deveni partener Travel Leaders in ambitiosul proiect de creare a unei retele globale care sa furnizeze noua generatie de servicii de business travel si evenimente corporate.

“Acest parteneriat sustine misiunea noastra de a oferi servicii de business travel in orice colt al lumii, atat clientilor locali, cat si celor internationali, la standarde inalte de calitate. Pentru Aerotravel, apartenenta la Travel Leaders reprezinta o deschidere spre afaceri la nivel global si conectarea la viitorul turismului de afaceri, fie ca vizam adoptarea tehnologiilor de ultima ora sau a noilor paradigme de a livra solutii competitive de business travel. Pentru clientii nostri, prezenti si viitori, acest parteneriat inseamna servicii la standarde ridicate, optimizare financiara si operationala a calatoriilor si, in consecinta, o experienta desavarsita. Cu alte cuvinte, garantia ca te indrepti intotdeauna in directia buna, atunci cand calatoresti cu Aerotravel”, a spus Antonio Nitu, Director General Aerotravel.

Grupul Aerotravel este format din Aerotravel, cu linia de business travel si M.I.C.E., ce comunica prin intermediul brandului Travel Leaders Romania si aerotravelcorporate.ro, Fabrica de Vacante, care include agentiile de strada si platforma fabricadevacante.ro si cei doi turoperatori: CruiseHub si AeroVacante.

Afacerile Grupului Aerotravel inregistreaza o dinamica ascendenta, cu vanzari de 35 mil. € in 2017 si 40 mil. € in 2018, si un numar de pasageri de 116000 in 2017 si 150000 in 2018. Pentru 2019, Grupul Aerotravel estimeaza vanzari de 45 mil. € si un numar total de pasageri de 160000.

Aerotravel, prin componenta de turism de afaceri si evenimente corporate, care are o pondere de peste 80% din afacerile Grupului, va furniza clientilor – companii solutii si servicii personalizate, care vor beneficia de expertiza si suportul strategic si logistic al Travel Leaders Network.

Travel Leaders Network este o retea globala care cuprinde in prezent peste 561 de mari agentii de turism, 42 000 de specialisti si peste 75 de ani de istorie. Doar in Statele Unite, Travel Leaders are un volum anual de vanzari de aproximativ 20 miliarde $, reprezentand cea mai mare retea de agentii de turism din America de Nord.

“Noi, Travel Leaders Network, suntem extrem de incantati de parteneriatul cu Aerotravel si de posibilitatea de a oferi serviciile noastre si clientilor din Romania. Travel Leaders ofera solutii coerente si complete de servicii si produse turistice, sustinute de o abordare inovatoare si un set de bune practici verificate de-a lungul timpului. Toate acestea vor oferi un avantaj competitiv consultantilor Aerotravel, care vor putea astfel sa furnizeze clientilor servicii cu valoare adaugata, disponibile la nivel global.”, a spus Roger E. Block, Presedinte al Travel Leaders Network.

Travel Leaders Network si Travel Leaders Corporate sunt membri ai Travel Leaders Group, care se afla in topul agentiilor de turism conform Travel Weekly, precum si in topul companiilor de travel management, conform Buying Business Travel.

Despre Travel Leaders

Travel Leaders Network este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii si produse turistice la nivel global, avand in fiecare an milioane de clienti persoane fizice (turism de agrement) si companii (turism de afaceri). Travel Leaders Network se bazeaza pe aproximativ 6000 de agentii de turism in Statele Unite si Canada. Reteaua extinsa, instrumentele de marketing, solutiile tehnice, parteneriatele cu furnizorii, precum si programele educationale profesionale diferentiaza agentiile membre si sustin efortul acestora de a se dezvolta si a deveni lideri pe pietele locale si regionale.

Travel Leaders Corporate este componenta Travel Leaders Network care furnizeaza la nivel global exclusiv servicii turistice pentru organizatii si evenimente corporate. Travel Leaders este una dintre cele mai importante companii de management al calatoriilor la nivel global, cu peste 561 de parteneri si mai mult de 42000 de specialisti in intreaga lume.

Despre Aerotravel

Fondat in toamna anului 1997, Aerotravel a devenit una dintre cele mai puternice agentii de turism din Romania, care ofera atat companiilor, cat si turistilor individuali un portofoliu complet de produse si servicii.

In prezent, Grupul Aerotravel include Aerotravel, adica reteaua nationala specializata in turismul de afaceri si evenimente corporate care comunica prin intermediul brand-ului Travel Leaders Romania si www.aerotravelcorporate.ro, Fabrica de Vacante, care ofera pachete turistice in orice destinatie prin intermediul agentiilor de strada si al platformei www.fabricadevacante.ro, precum si turoperatorii CruiseHub, care propune croaziere pe toate marile si oceanele lumii, si AeroVacante, agentia organizatoare de sejururi in Insula Skiathos, Insula Lefkada, Italia, Caraibe si destinatii exotice din Asia.

Aerotravel este una dintre cele mai importante companii de management al calatoriilor din Romania, care ofera servicii de business travel si M.I.C.E. (evenimente corporate) organizatiilor private locale si regionale. Aerotravel furnizeaza solutii coerente de calatorii de afaceri, bazandu-se pe expertiza a peste 110 specialisti in turism si 8 agentii proprii, cu o prezenta consistenta la nivel national. Datorita accesului la furnizori globali de servicii turistice si al parteneriatului cu Travel Leaders, Aerotravel are capacitatea de a oferi solutii de business travel si M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Conferences, Events) in orice colt al lumii, la standarde de calitate inalta.

CONTACTATI CEA MAI APROPIATA AGENTIE AEROTRAVEL!